Glasopor gjør det lettere å bygge under tøffe forhold

Glasopor er det letteste granulære byggematerialet på markedet - noe som gjør det mulig å realisere prosjekter på dårlig grunn.

Produktet er det mest miljøvennlige alternativet, det er stabilt, lett, drenerende og isolerende.

Vil du vite mer?

Lett

Glasopor skumglass består av 20 % glass og 80 % luft. Med en løs bulkvekt på 180 kg/m³ er det den letteste fyllmassen på markedet.

Miljøvennlig

Glasopor er fremstilt av 100 % resirkulert glassemballasje som er samlet inn fra husholdninger i hele Norge! I tillegg blir deler av Glasoporen produsert ved hjelp av sertifisert, kortreist strøm.

Isolerende

Glasopor skumglass består av 80 % luft og har utmerkede isolerende egenskaper, noe som gjør det egnet som isolasjonsmateriale for en rekke ulike prosjekter.

Drenerende

Glasopor er et grovt, granulært materiale med gode drenerende egenskaper.

Mindre masseflytting

På grunn av sin lave vekt, tillater Glasopor mindre utgraving for å oppnå fordelene med kompensert fundamentering. Dette betyr betydelige tidsmessige besparelser samt reduserte kostnader i forbindelse med massetransport og deponering.

"Glasopor har gitt oss større grøntarealer"

Lav vekt har gjort det mulig å lage større og mer spennende grøntarealer på Fornebu. Sjekk hvorfor Glasopor er alle landskapsarkitekters drøm.

Se alt du kan gjøre med Glasopor

Med sine isolerende og drenerende egenskaper, lave egenvekt og høye friksjon er Glasopor skumglass et premium lettfyllings- og isolasjonsmateriale som er spesielt godt egnet for norske forhold.

Slik bruker du Glasopor

Gode råd om hvordan du bruker Glasopor finner du her

Alle detaljene

Her finner du all den dokumentasjon du har bruk for