Status koronaviruset januar 2021

På tross av utbrudd av det muterte koronaviruset har Glasopor normal drift på våre fabrikker. Leveranser og produksjon går som vanlig. Vår salgs- og markedsavdeling i Oslo følger påbud om hjemmekontor, men alle våre selgere er tilgjengelige som normalt. Her følger en liten statusoppdatering vedrørende koronaviruset for Glasopor.

Normal drift på våre fabrikker

Glasopor har normal drift på våre fabrikker hvor leveranser og produksjon går som vanlig. Det muterte koronaviruset med utbrudd i Nordre Follo kommune har foreløpig ikke gitt noen ytterligere konsekvenser for våre fabrikker som ligger i Fredrikstad og Skjåk. Glasopor har gjort erfaringer og forberedelser for å opprettholde full drift på tross av koronaviruset. Glasopor AS vil i løpet av 1. kvartal 2021 gjennomføre planlagt servicevedlikehold av våre produksjonslinjer. Vi har bygd opp vårt varelager i forkant. Som vanlig er vi svært oppmerksomme på smittevern ved lasting/lossing. Vi følger nøye med på utviklingen og følger alle retningslinjer fra helsemyndighetene. Vi forventer ikke at den ordinære driften vil bli rammet i betydelig grad på kort sikt.

Våre selgere er tilgjengelige som normalt

Som følge av utbruddet med mutert koronavirus følger vår salgs- og markedsavdeling i Oslo påbudet om hjemmekontor og andre særskilte lokale retningslinjer. Vi er godt forberedt til å kunne håndtere all drift hjemmefra med alle nødvendige verktøy tilgjengelig. Som normalt er våre selgere tilgjengelige på telefon og e-post. Vi oppfordrer alle kunder til å planlegge i god tid og plassere ordre så tidlig som mulig. På den måten kan vi sikre smidige og effektive leveranser når de trengs. Vårt kontor i Oslo er stengt for ansatte og kunder. Vi vil heller ikke gjennomføre besøk hos kunder eller på byggeplasser før helsemyndighetene endrer sine retningslinjer.

Glasopor vil gjøre sitt ytterste for at våre kunder ikke blir rammet. Vi jobber kontinuerlig for å redusere konsekvensene for egne ansatte og våre forbindelser.

Vi har varer på lager, så det er bare å kontakte oss!

Kim Svingen

Logistikk- og salgskoordinator69 30 14 21940 55 828kim.svingen@glasopor.no

Tore Bye

Salgs- og markedssjef23 17 39 90941 57 704tore.bye@glasopor.no

Rune Skarstad

Regionsjef -salg vest/midt/nord917 34 557rune.skarstad@glasopor.no

Trond Falao

Regionsjef- Oslo Vest/ Viken Vest/ Vestfold – Telemark/ Agder23 17 39 95928 14 550trond.falao@glasopor.no

27. januar 2021