Møt oss i Glasopor på Bygg Reis Deg 21

Den 20.-23. oktober 2021 blir Glasopor AS som vanlig å treffe på Norges største messe for bygg, bolig, eiendom og anlegg, Bygg Reis Deg.

Møt oss på stand D02-07!

Ny stand med mange nyheter på Bygg Reis Deg 21

Salgs- og markedsteamet vil stå klare til å ønske deg velkommen og vise ny stand for året. Vi vil sette søkelys på hvordan Glasopor inngår i den sirkulære økonomien og at Glasopor er et produkt som kan gi positiv miljøeffekt for ditt anbud eller prosjekt. Som vanlig vil vi løfte fram Glasopor sine produktfordeler og hvordan disse bidrar til ulike bruksområder.

Tross koronatider har vi hatt mange interessante prosjekter som vi har markedsført og som vi gjerne snakker med besøkende om. Vi nevner blant annet:

- Vi gleder oss

Like i forkant av Bygg Reis Deg 21 vil det komme nyheter om nye vei- og byggeprosjekter vi holder på med, så følg med!
Meld deg på vårt nyhetsbrev her.
«Å møte folk igjen ser vi virkelig fram til. Vi gleder oss!», sier salgs- og markedssjef Tore Bye. «Til tross for at vi har kunnet opprettholde bra aktivitet gjennom pandemien, ser vi fram til å møte kontakter og besøkende ansikt-til-ansikt på messe.» På standen vil Glasopor også ha en konkurranse og en liten spørreundersøkelse i forhold til et nytt produkt som vurderes for lansering. For spesielt interesserte, oppfordrer Glasopor derfor til å besøke stand for å sjekke ut en vareprøve. «Vi har brukt de siste månedene godt til å markedsføre hva vi har gjort og planlegge fremtiden. Nå gleder vi oss til direkte tilbakemeldinger på Bygg Reis Deg», avslutter Tore.

Vi ses på Bygg Reis Deg 21 mellom 20.-23. oktober på stand D02-07
Tore Bye