Lienga 6 Mastemyr

Glasopor AS har flyttet hovedkontoret til Mastemyr

Glasopor AS, en ledende aktør innen produksjon av skumglass for lettfyllinger og isolasjon, kunngjør at de 7. mai har flyttet sitt hovedkontor til Mastemyr. Flyttingen markerer en spennende milepæl i utviklingen som en del av Foamit Group. Fra 2019 delte Glasopor kontorlokaler med sin tidligere eier i Grenseveien på Helsfyr.

Fra og med i dag, vil Glasopor AS ha følgende forretningsadresse for sitt hovedkontor:

Glasopor AS
Lienga 6
1414 Trollåsen
Norge

Den nye beliggenheten reflekterer vårt engasjement for å forbedre tilgjengeligheten for våre ansatte, kunder og partnere. Lienga 6 har en gunstig beliggenhet mellom E18 og E6, syd for Oslo og i retning vår fabrikk i Onsøy. Bygget har gode parkeringsmuligheter med tilstrekkelig antall parkeringsplasser for leietakere og besøkende, busstopp rett utenfor døra og gode gang- og sykkelveier. For besøkende som kommer langveisfra ligger Quality Hotel Entry 350 meter unna.

Mastemyr Bedriftssenter huser flere selskaper. Vårt lokale ligger i 2. etasje til venstre fra resepsjonen.
Mastemyr Bedriftssenter huser flere selskaper. Vårt lokale ligger i 2. etasje til venstre fra resepsjonen.

Lokalet vil være mer tilpasset vår stab på hovedkontoret hvor vår administrerende direktør, økonomisjef, salgs- og markedssjef, regionsjef og markedsfører vil ha sin base.

Tre fornøyde karer rigger sine nye kontorer på Mastemyr
Tre fornøyde karer rigger sine nye kontorer på Mastemyr

Kontoret er praktisk anlagt for vårt bruk med tilstrekkelig antall cellekontorer, gode møteromsfasiliteter og godt med lagringsplass. Dessuten har vi en rekke fellesfasiliteter som større møterom, treningssenter og utlånssykler tilgjengelig.

Vi er trygge på at denne oppgraderingen vil styrke vår evne til å betjene våre kunder på en effektiv og profesjonell måte. Alle våre øvrige kontaktopplysninger, inkludert telefonnumre og e-postadresser, forblir uendret.

Vi ønsker alle våre forretningsforbindelser hjertelig velkommen til vårt nye hovedkontor når vi etter hvert kommer ordentlig på plass.

 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Truls Børresen
Administrerende direktør
Glasopor AS
95 12 12 07
truls.borresen@glasopor.no

21. mai 2024