Foamit sustainability report

Foamit Groups første bærekraftsrapport er publisert

Foamit Group er en pioner innen sirkulær økonomi. Vi gjenvinner glassavfall fra bedrifter og forbrukere som går til nye produkter og tilbake til nyttig bruk. Bruk av resirkulert glass som en råvare for produkter sparer naturressurser, og skumglasset som produseres av glassavfall er et utmerket lett og isolerende materiale. Bærekraft er derfor i hjertet av vår drift og vi fremmer det i alle våre aktiviteter.

Kalle Härkönen
Kalle Härkönen, administrende direktør, Foamit Group

I vår bærekraftsrapport beskriver vi hovedtemaene for vårt bærekraftarbeid og forpliktelser vi har gjort, så vel som de viktigste praktiske handlingene og prestasjonene i 2022.

«Gjennom denne bærekraftsrapporten har vi som mål å inspirere alle våre interessenter til å engasjere seg i bærekraftsagenda. Vi presenterer informasjonen vi har samlet på en åpen måte, fordi vi kan bare konkludere med at mye gjenstår å gjøre. Planeten vår trenger en retningsendring fra oss og dette kan vi bare oppnå gjennom godt samarbeid. Jeg håper du vil være med oss og støtte vår arbeid for bærekraftig utvikling», oppsummerer administrerende direktør Kalle Härkönen.

Hygg deg med lesestoffet!

Trykk på bildet:

Download Sustainability Report 2022

LES OGSÅ: Miljøfokus gjorde nye kvantesprang i 2022

19. juni 2023