Svartåastunnelen Implenia

Skal du på Fjellsprengningskonferansen 2021? Møt oss på vår stand

Neste uke arrangeres Fjellsprengningskonferansen for 59. gang! Glasopor følger opp egen tradisjon med å stille som sponsor med stand. Vi ser fram til å møte noen av våre beste kunder, samarbeidspartnere og venner i et hyggelig lag.

Er du blant de heldige som har sikret deg plass på Fjellsprengningskonferansen 2021 kan du se fram til et spennende program på Fjellsprengningsdagen torsdag 25. november. Fredag 26. november har deltakere valget mellom Bergmekanikkdagen eller Geoteknikkdagen. (Klikk på lenkene for detaljert info og program.)

Det er Tekna som står for arrangementet i samarbeid med Norsk Forening for Fjellsprengningsteknikk, Norsk Bergmekanikkgruppe og Norsk Geoteknisk Forening.

Dessverre er deltakelse på hele konferansen fullbooket, men det er i skrivende stund fortsatt noen få ledige plasser på kun Geoteknikkdagen. Det er også mulig å sette seg på venteliste.

Håper vi sees!

Svært relevante temaer på programmet

Mange av temaene som tas opp er svært relevante for Glasopor og våre bruksområder, blant annet:

 

Vi ser ikke bort ifra at vi har bidratt på noen av prosjektene som vil bli snakket om på Fjellsprengningskonferansen. Nylig har vi selv skrevet om noen prosjekter som er aktuelt å snakke nærmere med oss om, spesielt for dere geoteknikere. Det gjelder blant annet ny Fv 717 mellom Sund og Bradden som bygges over kvikkleireområder, og bruprosjektet Rv 22 Årum bru som bygges i område med varierende dybde på leirelag ned til berg.

Går du glipp av Fjellsprengningskonferansen, og gjerne skulle lært mer eller snakket med oss om et prosjekt? Vi tar gjerne imot eller kommer på besøk. Ta kontakt! 

(Dette arrangementet er over. Se hva som er vårt neste arrangement på programmet her.)

16. november 2021