Dokumentasjon

Velg leveringsformen som passer best

Lav vekt tillater transport av store volum – og er det trangt, så kommer vi til.

 

 

Det er mange elementer som skal klaffe for at leveringen blir vellykket. Dere står klare med graver eller kran når vi kommer, og dette skal times riktig for at det blir optimalt for prosjektet. Sammen ser vi på den løsningen som vil sørge for at leveringen blir best mulig for dere.

Kontakt oss

 

 

– Vi kommer gjerne med forslag på leveringsformer. Vår garanti er at vi ønsker å levere Glasoporen slik at dere unngår utfordringer, sier Kim Svingen, logistikkansvarlig i Glasopor.

Levering med storsekker er et godt alternativ i urbane strøk. Det gir mulighet til å raskt heise massene opp til taket, slik som her fra Grünerløkka i Oslo.

 

I større lass kan vi også kombinere leveringen med både bulk og storsekk. Storsekk sørger for at vi enkelt kan nå frem til prosjektet – enten det er å forsere trange gater eller til toppen av et bygg.

 

Flisbil

Den mest brukte leveranseformen er bulktransport i flisvogntog. Med bil og henger har vogntoget en kapasitet på cirka 110 m³. Glasopors lave vekt gjør at vi kan ta i bruk bilenes fulle kapasitet og vi kan levere store volum på kort tid.

 

Krokbil

Ved leveranser på steder der det er utfordrende for flisvogntogene å komme til benytter vi krokbiler. Disse bilene har en lavere kapasitet enn flisvogntogene, men kommer lettere til på byggeplasser med vanskelig adkomst. Kapasiteten på krokbilene varierer fra 20-90 m³.

 

 

Transport av storsekk

For prosjekter som behøver mindre volum eller er begrenset av adkomst, tilbyr vi også leveranse av Glasopor i 1,5 m3-sekker. Disse sekkene har løftestropper i hvert hjørne for stabil og sikker løfting. I tillegg har hver sekk en sylinderformet åpning i bunnen for enkel og effektiv tømming. Vi leverer sekkene på biler med og uten kran.

 

Båtfrakt

For større prosjekter langs norskekysten har vi også god erfaring med leveranse via båtfrakt. Grunnet den lave vekten kan vi transportere volumer opp til 8000 m3 i én forsendelse. For slike prosjekter kan vi også koordinere transporten fra havn til den aktuelle anleggsplassen.

I etterkant av levering: Riktig håndtering av Glasopor skumglass.