Truls Børresen ansatt som administrerende direktør i Glasopor AS

Glasopor, det norske datterselskapet til Foamit Group som tilhører Partnera Corporation, har ansatt Truls Børresen, BBA og MBA, som administrerende direktør i Glasopor AS fra 1. mai 2022.

Børresen blir også en del av Foamit Groups ledergruppe som landssjef for Norge. Foamit Group, som er et selskap innen resirkulering av glass og produksjon av skumglass, utgjør Europas ledende skumglassprodusent sammen med sine datterselskaper. Konsernet har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Danmark. Børresen rapporterer til Foamit Groups administrerende direktør.

Truls Børresen - Administrerende direktør i Glasopor
Truls Børresen

«Dette er en viktig og stategisk ansettelse for konsernet fordi Børresen bringer med seg 20 års internasjonal ledererfaring, hvorav mer enn 10 år som administrerende direktør, til selskapet. Børresens ansettelse er det naturlige neste skrittet i vår vekststrategi etter oppkjøpet av Glasopor AS i 2021. Vi vil videre dra nytte av Børresens kompetanse innen salg og kommersiell virksomhet i våre planer om å delta i større prosjekter i Norden», sier Kalle Härkönen, administrerende direktør i Foamit Group.

Børresen har god erfaring med salgsledelse og merkevareutvikling innenfor bygg og anlegg og infrastruktur. Hans tidligere roller inkluderer salgs- og markedsføringsdirektør for Leca Norge AS.

«Jeg ble fascinert av Glasopor og Foamit Group sin historie og oppdrag om å støtte bærekraftig utvikling gjennom den sirkulære økonomien. Glass kan resirkuleres nesten i det uendelige, noe som gjør det til et svært miljøvennlig materiale. Ved å produsere skumglassaggregat fra de minste glasskårene fra renseprosessen for resirkulert glass, kan vi også hjelpe våre kunder med å redusere karbonavtrykket i bygg og anleggsbranjen. Jeg ønsker å være en del av Foamit Groups suksesshistorie og vekst i det internasjonale sirkulær økonomi-markedet», sier Truls Børresen.

Glasopors nåværende administrerende direktør Per Annar Lilleng er også administrerende direktør for glass- og metallresirkuleringsanlegget Sirkel AS. Lilleng vil fortsette i sin stilling som Glasopor sin administrerende direktør fram til 30. april.

«Jeg vil gjerne takke Per Annar Lilleng for hans utviklingsarbeid i Glasopor og den smidige gjennomføringen av integreringen etter oppkjøpet. Takket være hans engasjement og kompetanse, kunne vi kjøpe et sterkt selskap som har hatt en langsiktig vellykket utvikling», sier Härkönen.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Foamit Group Ltd.
Kalle Härkönen, administrerende direktør
tlf. +358 40 838 51 96
kalle.harkonen@uusioaines.com

Kort om Glasopor AS

Glasopor AS produserer skumglass, laget 100 % av resirkulert glassemballasje. Selskapets to fabrikker ligger i Skjåk og Fredrikstad i Norge. Administrasjonen og salgs- og markedsføringsavdelingen er i Oslo. Glasopor samarbeider med Sirkel Glass AS, som er et godkjent returselskap for glassemballasje i Norge. Glasopor AS er en del av Foamit Group. www.glasopor.no

For mer informasjon om Glasopor eller spørsmål rettet til prosjekter, kontakt oss her.

Kort om Foamit Group

Foamit Group, som er et selskap innen resirkulering av glass og produksjon av skumglass, utgjør Europas ledende skumglassprodusent sammen med sine datterselskaper. Konsernet har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Danmark. Hovedkontoret ligger i Vantaa. Foamit Group er en del av Partnera Corporation. www.foamit.fi

LES OGSÅ: Foamit Group kjøper opp Glasopor

3. februar 2022